Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s drůbežím masem

Drůběž maso, které nejčastěji zastupují kuřecí a krůtí, patří k oblíbeným druhům masa. Důvodů je několik: Kuřecí ani krůtí nebývá tučné, je snadno stravitelné, nevyžaduje dlouhou přípravu a je cenově příznivé – například v porovnání s hovězím. Drůběží maso je také navíc použitelné na různé způsoby. Můžete z něj připravit báječnou pečeni nebo jednotlivé části masa použít třeba do rychlých asijských pokrmů jako stir-fry, do omáček, dušených pokrmů, na gril nebo jej rozemlít. Skvěle chutnají také kuřecí či krůtí řízky, kachní maso chutná fantasticky trhané. Sluší mu i úpravy nasladko nebo na víně. 

...

  

  • Drůbeží maso skvěle doplní vývar či jinou polévku
  • Drůběží maso se kazí rychleji než červená masa.
  • Maso kachen a hus je tučnější než kuřecí či krůtí, jejich tuk je však cenný! Typickou vlastností kachního nebo husího sádla je, že nikdy úplně neztuhne.
  • Nejlepší recepty z drůbežího mas najdete v katalogu Apetit Recepty - Drůbež
 

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč