Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Polévky

Apetit Polévky

Polévky

168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol:

  • Jedinečné & zásadní
  • Z celého světa
  • Krémové & zeleninové
  • Husté & poctivé
  • Čiré & lehké
  • Studené & osvěžující
  • Vývary & zavářky

 

V kapitole Jedinečné & zásadní najdete všechny klasické české polévky, které chutnají jako léto u babičky. Druhá kapitola obsahuje nejznámější světové polévky, které prostě musíte ochutnat – francouzskou cibulačku, ruský boršč, slovenskou kapustnicu, balkánskou čorbu, italskou minestrone... V sekci krémů si na své přijdou milovníci hladkých zeleninových polévek. Oddíl Husté & poctivé využijí ti, kteří hledají něco pořádného třeba k večeři; naopak kapitola Čirých & lehkých polévek je určena všem, co se chtějí rozehřát před hlavním chodem. A studené ovocné a zeleninové polévky osvěží v parném létě. Poslední kapitola obsahuje návod na ten nejlepší hovězí a kuřecí vývar krok za krokem se spoustou praktických rad a tipů. Najdete v ní klasické i polozapomenuté recepty na nudle, noky, knedlíčky, krutony a další dobroty, které si do polévek můžete přidávat.

Knihu Polévky můžete objednat na

Obchod Apetit