Krok za krokem
Krok za krokem
V nové knize Krok za krokem, která vychází 14. 4. 2016, najdete ty nejzajímavější recepty, které exkluzivně pro časopis Apetit a rubriku Učíme se od mistra připravili nejlepší šéfkuchaři, cukrářky a cukráři a autorky úspěšných kuchařek. Na 160 stranách se přehledně dozvíte, jak vykostit kuře i husu, filetovat ryby či upravit mořské plody. Naučíme vás péct božské dezerty a zdobit dorty, uvařit českou klasiku i hity asijské nebo středomořské kuchyně... Všechny recepty jsou do detailů popsány a nafoceny pěkně krok za krokem, takže je zvládnou i začátečníci. Pro zkušené pak máme tajné fígle šéfkuchařů a tipy na servírování. Díky tomu zvládnete připravit mistrovské kousky doma i vy!
V knize Krok za krokem najdete tyto kapitoly:
- Polévky
- Malá jídla
- Hlavní jídla
- Z cizích krajů
- Dezerty
- Servis