0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s rybím filé

Rybí filé je ustálené označení pro filety z bělomasých ryb. Může jít buď o jednotlivé filety nebo o slisované maso ryb nakrájené do souměrných tvarů. Jeho příprava je rychlá a nenáročná. Neobsahuje kosti, proto ho mají v oblibě i děti a méně trpěliví stravníci. Skvělé je pečené či smažené s bramborovou kaší či vařenými bramborami, hodí se však i k přípravě rybích polévek, například chowderu.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč