Kam vyrazit o víkendu 12. a 13. 10. 2024 za gastronomickými zážitky? V Praze se můžete vypravit na kávový festival, ochutnat dýňové a zvěřinové pochoutky i vietnamské delikatesy. Zajímavé akce plné dobrého jídla a pití se ale konají po celé...
V Praze na Letné nedávno otevřelo první řeznictví svého druhu v České republice – řeznictví, které nenabízí výrobky z masa ani jiné živočišné produkty. Nese název Bezmasna.
...
Jednoduchá na přípravu, lahodná a variabilní – to je tradiční francouzská galetka. Tuto rustikální „palačinku“ či koláč si zamilujete jak v jeho původní podobě z pohankové mouky, tak i s těstem z klasické pšeničné, špaldové nebo celozrnné...
Vymazlené videorecepty, podle kterých zvládne náročnější pokrm i začátečník? Ano, jde to. Tvorba Lubojatzky Couple to potvrzuje! Pavlína a Martin Lubojatzky patří k food blogerské špičce už řadu let a letos si odnesli i ocenění...
Klasická smaženice je jídlo, jehož půvab dokážou pochopit a ocenit snad jenom Češi. Že jsme národem houbařů není klišé! Houby si umíme náležitě vychutnat a smaženice je toho jasným důkazem. Co ale dělat ve chvíli, kdy jste si na ni udělali...
Hraběnčiny řezy patří mezi nejoblíbenější české moučníky. Kombinace křehkého máslového těsta, sladkých jablek a nadýchané bílkové čepice je zkrátka neodolatelná! V redakci je milujeme také a za ta léta, co je pečeme, jsme recept vyladili k...