Voní po kokosu, jsou jemné, lehké a tak lahodné, že si je okamžitě zamilujete. Kokosové palačinky, inspirované ruchem thajských pouličních trhů, přinesou kousek exotiky přímo k vám domů. Skvělé na sladko s ovocem nebo na slano s bylinkovou...
Kuře na kari je oblíbenou českou variací na indické recepty, kterou si snadno zamilujete. Tato rychlá a jednoduchá varianta tradičního pokrmu je ideální jako rychlý oběd či večeře. Pro výraznější exotický nádech můžete místo smetany použít...
Křen, surovina s nezaměnitelnou pronikavou vůní a ostrou chutí, je kulinářským pokladem, který lze využít mnoha způsoby. Tato nenápadná kořenová zelenina, kterou jedni milují a druzí se jí obloukem vyhýbají, skrývá ale více než jen ostrou...
Prožili jste během Vánoc opakované sacharidové koma a měli pocit, že na sladké se minimálně rok nechcete podívat? Není třeba jít do extrému a pokud si na sladké potrpíte, klidně si ho dopřát. Stačí se zamyslet nad výběrem surovin. Food...
Fašank, ostatky, končiny, šibřinky či voračky – i to jsou některá označení pro masopust. Čas, kdy se české vesnice a města promění v rej masek, hudby a tance. Představte si barevné průvody, vůni čerstvých koblih a škvarků i radost,...
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale věřte, že Nanaimo bar voní čokoládou, chutná po kokosu a doslova se rozplývá na jazyku. Tento kanadský dezert je dokonalou ukázkou toho, jak i jednoduché recepty mohou mít neodolatelné kouzlo. Jeho...