Když venku mrzne, není nad poctivou polévku, která nejen zahřeje, ale také dodá tělu potřebné živiny. Cibulačka je stálicí mezi polévkami a s přidáním Olomouckých tvarůžků získá nový chuťový rozměr. Tento tradiční sýr s nezaměnitelnou vůní...
Brynzové halušky jsou tradiční pokrm slovenské kuchyně, který si našel své místo i v českých domácnostech a restauracích. Nadýchané bramborové nočky s jemně slanou brynzou, často doplněné křupavou slaninou, vytvářejí dokonalou...
Je jí 51 let, má čtyři krásné děti a patří mezi nejúspěšnější modelky. Ano, stále patří! Heidi Klum rozhodně doma se slzou v oku nevzpomíná, jak se jí kdysi dařilo. Stále fotí kampaně a kdyby chtěla, může se okamžitě projít po mole. Německá...
Je padesátka zlom? Pro mnohé ano. Média i okolí nás straší, že lze čekat menopauzu, deprese, tloustnutí, ztrátu zájmu o sex, pocení a kdovíco ještě… Zároveň je to ale věk, kdy již víte, co chcete od života, a máte ještě dost energie si...
Come gustare il cibo come un italiano? neboli Jak si užít jídlo jako Ital? V Itálii je jídlo doslova smyslem života, Italové jej berou velmi vážně a je součástí jejich la dolce vita. Co byste měli o italském jídle a pití vědět, ať už...
Díky svým nutričním hodnotám a všestrannému využití v kuchyni jsou fazole oblíbenou součástí mnoha pokrmů. Nezaškodí si ale připomenout, že jejich konzumace v syrovém stavu může vést k otravě organismu. Proč jsou syrové fazole jedovaté? A...