Chcete ochutnat burger z trhaného hovězího masa nebo foccaciu s pastrami od Radka Kašpárka v pohodlí domova? Tuhle možnost teď máte – online supermarket Rohlik.cz nabízí dva boxy připravené přímo v restauraci 420, kterou známý šéfkuchař...
Jana Punčocháře není třeba dlouze představovat: šéfkuchař restaurací U Matěje a Stůl i moderátor a porotce v televizních soutěžích a pořadech. Jeho doménou je česká kuchyně a od dětství miloval zabijačky. Proto nepřekvapí jeho srdcovka mezi...
Portugalsko nabízí víc než pláže a portské víno. Jeho skutečným sladkým pokladem je Pastéis de nata – malý, křupavý a krémový dezert, který si vás získá hned po prvním soustu. Původ tohoto lahodného kousku obklopují různé legendy, ale jedno...
Když se řekne „lahodná kombinace kynutého těsta, másla, skořice a cukru“, mnozí už vědí: skořicový šnek. Sladkou pochoutku původem ze Skandinávie („kanelbulle“) si oblíbili i čeští gurmáni a stala se součástí nabídky řady kaváren a...
Restaurace U Krobiána se nachází v malebné obci Hostím v okrese Beroun. Návštěvníkům nabízí kuchyni stojící na pilířích rakousko-uherských tradic a také cestu do minulosti. V hostinci, který stojí na bývalé důležité obchodní trase Via...
Jidášovo ucho, houba s výrazným vzhledem, typickou texturou a jemnou chutí, je oblíbenou surovinou především v asijské kuchyni. Zjistěte, jak ji správně připravit, kombinovat a servírovat, aby vynikla v každém pokrmu.
...