Rádi pečete a chcete mít fotku svého dezertu v tištěném Apetitu? Ukažte svou kreativitu a podělte se o recept! Zapojte se do Výzvy Sladké trojky a vyhrajte kuchařku Vojty Vrtišky, vítěze soutěže Peče celá země.
...
Španělský masopust se v mnohém podobá tomu našemu, je však ještě více barevný a zvučný. K bujarým oslavám doprovázených průvodem pestrobarevných kostýmů neodmyslitelně patří různé kulinářské speciality. Nechte se inspirovat a připravte si...
Nakládané citrony jsou neodmyslitelnou součástí blízkovýchodní, severoafrické i indické kuchyně. Jejich intenzivní chuť a vůně dokážou proměnit i obyčejný pokrm v kulinářský zážitek. Přidávají se do tradičních jídel, jako je tažín či...
Kuchyňské nůžky vám dokážou usnadnit tolik úkolů, že si bez nich svou kuchyňskou výbavu už nebudete umět představit. Od stříhání bylinek až po porcování pizzy – a až příště budete zápasit s dělením kuřete, vzpomeňte si, že s kuchyňskými...
Míša řezy, oblíbený dezert inspirovaný známým nanukem s obrázkem medvídka na obalu, si už po generace získává srdce dětí i dospělých. Kombinace svěžího tvarohu a sametově jemné čokoládové polevy je skutečně lahodná. Pokud však hledáte něco...
Základ české kuchyně tvoří trojice nenápadných a možná až nedoceněných surovin – mrkev, celer a petržel. Tato kořenová zelenina nejen že dodává pokrmům bohatou chuť a vůni, ale také nabízí nespočet možností, jak ji využít – jak společně,...