< 30 min
4,2
Dokonalý domácí hamburger
< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce
> 120 min
4,6
Pomalu pečená kachna
< 120 min
4,1
Pečená kachna
< 30 min
4,0
Kuře na kari
< 90 min
4,4
Pomalu pečený bůček
< 60 min
4,0
Klasické kung pao
> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší
< 120 min
4,3
Bezchybné, pomalu pečené kuře
> 60 min
4,3
Pečená martinská husa
< 20 min
3,3
Hemenex
< 45 min
4,2
Steak s pepřovou omáčkou
> 120 min
4,6
Kuře na paprice
> 120 min
3,6
Štěpánská hovězí pečeně
< 20 min
4,1
Hovězí carpaccio [karpačo]
< 30 min
4,5
Kuřecí stripsy
< 45 min
3,6
Šťavnatá vepřová panenka
< 120 min
4,2
Hovězí na česneku
< 60 min
4,4
Grilovaná panenka
< 20 min
4,3
Steak z vysokého roštěnce
< 30 min
4,6
Steak z roštěnky a lišková omáčka
> 60 min
4,5
Vepřový řízek Ondráš
< 50 min
4,8
Hrachová kaše s opečenou cibulkou a klobáskou
< 30 min
4,1
Tvarohová pomazánka s pečenou paprikou
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý