Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s pekingským zelím

Pekingské nebo čínské zelí není v českém jídelníčku žádným nováčkem. Používá se u nás dlouhá léta a to nejen v podobě křupavého čerstvého salátu, ale také v receptech teplé asijské kuchyně. Výborně se hodí i pro nakládání a je základem například pro populární pikantní kimchi. Pekingské zelí obsahuje hodně vody, proto není příliš kalorické. Má jemnější chuť i strukturu než naše klasické bílé zelí a je křupavější a křehčí. Podobně jako ostatní druhy zelí je snadno dostupné. 

 

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč