Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

BARILLA - Italské těstoviny

Snadné, rychlé a neodolatelně dobré. Těstoviny jsou prostě hitem každého léta. Zachrání večeři v uspěchaném pracovním týdnu stejně jako jídlo pro nečekanou návštěvu, a přitom jejich přípravu zvládnou i naprostí začátečníci. Představujeme vám nejproslulejší italské recepty na těstoviny, které budete chtít vařit každý den. Jejich chuť je prověřená mnoha generacemi mlsných Italů.

Barilla Chudinské špagety

I za pár korun můžete na talíři stvořit velkou parádu.
9. 7. 2014 | Autor:

Suroviny pro 4 osoby 

  • 6 zralých rajčat
  • 2 chilli papričky
  • 20 kaparů
  • 1 malý řapík celeru
  • 1 stroužek česneku
  • 10 lístků bazalky
  • špetka sušeného oregana
  • sůl
  • pepř
  • 100 ml panenského olivového oleje
  • 320 g špaget Barilla, uvařených al dente

 

Postup 

Zbavte semen 6 zralých rajčat a nechte je na cedníku vykapat. Pokrájejte je nahrubo a v misce je promíchejte se 2 tence pokrájenými čerstvými chilli papričkami bez semen, kapary, pokrájeným malým řapíkem celeru, drceným stroužkem česneku, natrhanými lístky bazalky, špetkou sušeného oregana, solí, pepřem a 100 ml panenského olivového oleje. Nakonec vmíchejte do horkých špaget.

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Přidat komentář