Vystačíte si jen s pár ingrediencemi.
Suroviny pro 4 osoby
- 2 lžíce másla
- 1 cibule
- 100 g šunky
- 1 lžička hladké mouky
- 250 ml 30% smetany
- 200 g mraženého hrášku
- sůl a pepř
- 320 g těstovin fusilli Barilla
- parmazán, k podávání
Postup
Na 2 lžících másla opékejte 3 minuty malou cibuli nadrobno a 100 g šunky na kostičky. Poprašte lžičkou hladké mouky, rozmíchejte a zalijte 250 ml 30% smetany. Přiveďte k varu a po 2 minutách přidejte 200 g mraženého hrášku, sůl, pepř a vařte další 3 minuty. Vmíchejte fusilli; podávejte s parmazánem.
Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. Pro více informací navštivte www.barilla.cz