Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

BARILLA - Italské těstoviny

Snadné, rychlé a neodolatelně dobré. Těstoviny jsou prostě hitem každého léta. Zachrání večeři v uspěchaném pracovním týdnu stejně jako jídlo pro nečekanou návštěvu, a přitom jejich přípravu zvládnou i naprostí začátečníci. Představujeme vám nejproslulejší italské recepty na těstoviny, které budete chtít vařit každý den. Jejich chuť je prověřená mnoha generacemi mlsných Italů.

Barilla Penne s houbami a speckem

V prázdninové sezoně dejte přednost lesním houbám před mdlými žampiony.
9. 7. 2014 | Autor:

Suroviny pro 4 osoby

  • olivový olej na smažení
  • 200 g specku nebo jiné sušené šunky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 pokrájená šalotka
  • 200 g čerstvých hub
  • 50 ml smetany ke šlehání
  • 320 g těstovin penne Barilla
  • 1 lžíce petrželové natě
  • 1 lžička čerstvého tymiánu
  • sůl a pepř dle chuti

 

Postup

  1. Na lžíci olivového oleje opečte dokřupava 200 g specku nebo jiné sušené šunky. Zvlášť zpěňte na lžíci oleje nasekaný 1 stroužek česneku a 1 pokrájenou šalotku. Přidejte 200 čerstvých hub nakrájených na plátky a opékejte 4 minuty, osolte a opepřete.
  2. Vmíchejte uvařené penne nebo jiné krátké těstoviny, 50 ml smetany ke šlehání, lžíci nasekané petrželky a lžičku čerstvého tymiánu a na talíři ozdobte speckem.

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Přidat komentář