
< 50 min
3,7
Pljeskavica

> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší

> 120 min
4,7
Pomalu pečené jehněčí kolínko se špenátem

> 60 min
4,6
Perfektní pečené jehněčí

< 50 min
3,8
Jehněčí kotlety

> 60 min
4,3
Jehněčí na tymiánu

< 45 min
4,0
Jehněčí hřebínek v bylinkovém kabátku

> 60 min
4,6
Čučvara (pelmeně po uzbecku)

< 60 min
4,2
Jehněčí kebab

> 60 min
4,4
Pomalu pečená jehněčí kýta & brambory boulangère

> 60 min
4,4
Marocké ragú s kuskusem

> 60 min
4,2
Pečená jehněčí kýta s bramborami

> 60 min
4,4
Jehněčí kuličky s bramborami

> 60 min
4,3
Pečené jehněčí kolínko s česnekem a jalovcem

> 60 min
4,4
Grilované jehněčí kotletky

> 60 min
4,2
Jehněčí na víně

> 60 min
4,5
Jehněčí plec na víně

< 20 min
0,0
Kořeněný dhal z červené čočky + jehněčí maso

> 120 min
4,6
Klasický irský hrnec

< 60 min
4,7
Turecký jehněčí pilaf

> 60 min
3,8
Jehněčí krk pečený na másle s bramborami

> 60 min
4,4
Jehněčí s vůní Orientu

< 30 min
4,6
Řecké masové kuličky s dipem z fety a ořechů

< 90 min
3,5