< 50 min
3,7
Pljeskavica
> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší
> 120 min
4,7
Pomalu pečené jehněčí kolínko se špenátem
> 60 min
4,6
Perfektní pečené jehněčí
< 50 min
3,8
Jehněčí kotlety
> 60 min
4,3
Jehněčí na tymiánu
< 45 min
3,9
Jehněčí hřebínek v bylinkovém kabátku
< 60 min
4,2
Jehněčí kebab
> 60 min
4,7
Čučvara (pelmeně po uzbecku)
> 60 min
4,4
Pomalu pečená jehněčí kýta & brambory boulangère
> 60 min
4,4
Marocké ragú s kuskusem
> 60 min
4,3
Pečená jehněčí kýta s bramborami
> 60 min
4,4
Jehněčí kuličky s bramborami
> 60 min
4,5
Grilované jehněčí kotletky
> 60 min
4,3
Pečené jehněčí kolínko s česnekem a jalovcem
> 60 min
4,2
Jehněčí na víně
> 120 min
4,6
Klasický irský hrnec
< 20 min
0,0
Kořeněný dhal z červené čočky + jehněčí maso
> 60 min
4,4
Jehněčí s vůní Orientu
< 60 min
4,7
Turecký jehněčí pilaf
> 60 min
4,5
Jehněčí plec na víně
> 60 min
3,9
Jehněčí krk pečený na másle s bramborami
< 30 min
4,6
Řecké masové kuličky s dipem z fety a ořechů
< 90 min
3,6
Jehněčí kýta na majoránce
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem