< 90 min
4,4
Nejlepší mrkvový dort
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
< 90 min
4,6
Pravá boloňská omáčka
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
< 60 min
4,0
Poctivá čína
< 25 min
4,0
Krémová mrkvová polévka
> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)
< 60 min
4,4
Minestrone
> 60 min
4,4
Nejsnazší kuřecí vývar
> 120 min
4,6
Klasická hovězí pečeně
< 60 min
4,2
Grilovaná zelenina z trouby
> 60 min
4,1
Klasický hovězí vývar
< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami
< 60 min
4,4
Pestrá zeleninová polévka
> 60 min
4,5
Svíčková na smetaně
< 30 min
4,0
Pestrá pomazánka z tvarohu
> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek
> 60 min
4,2
Fazolový guláš
< 45 min
4,3
Dýňová polévka s chilli
> 60 min
3,7
Vietnamské letní závitky
< 50 min
3,7
Polévka žurek
< 120 min
4,3
Džuveč s vepřovým masem
> 60 min
4,1
Ukrajinský boršč
> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý