Recepty s krůtím masem
Jde o měkké, jemné a nízkotučné maso, které je v gastronomii oceňováno pro svoji všestrannost a nutriční hodnotu. Krůtí maso je výborným zdrojem bílkovin, vitamínu B3, B6, fosforu a selenu, přičemž je nízké na kalorie a tuk. Krůtí maso lze snadno kombinovat s řadou ingrediencí, což ho činí ideálním pro různorodé kulinářské experimenty.
...
V kuchyni najde krůtí maso uplatnění v širokém spektru receptů, od tradičních krůtích řízků, přes různé guláše a ragú, až po skvělé krémové soté, či omáčku na těstoviny, exotické kari až po stir-fry a steaky na grilu nebo grilované speciality. S jeho delikátní strukturou a výrazným nutričním profilem je krůtí maso skvělou volbou pro ty, kteří si rádi vychutnávají jídlo v plné hloubce jeho chutí a také pro ty, kdo rádi zkouší něco nového v kuchyni. Krůtí maso je lehce stravitelné a vyznačuje se nízkým obsahem tuku.
Celý popis