Recepty s kuřecími krky
Kuřecí krk je skvělá surovina, která se výborně hodí na příprvavu kuřecího vývaru. Krky obsahují spoustu kostí, chrupavek i masa, proto jsou plné chuti, kterou do vývaru uvolní. Uvařené krky můžete obrat a použít do polévky, nebo je servírovat v polévce a nechat na strávnících, aby si krky obrali. Je však k tomu potřeba dost trpělivosti.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-