Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s vepřovou kůží

Nejen vepřové maso i vepřová kůže je pro mnohé lahodná pochoutka. Když se dobře připraví, je křupavá a plná chuti. Jedním z nejoblíbenějších způsobů přípravy vepřové kůže je smažení. Vzniklé křupavé kousky, často nazývané jako vepřové škvarky, se v České republice a mnoha dalších zemích podávají jako pochoutka nebo jako součást některých tradičních jídel.

...

 

  • V některých kulturách se vepřová kůže také suší a následně smaží, čímž vznikají extrémně křupavé „chipsy“ z vepřové kůže.
  • Kromě toho může být vepřová kůže použita při vaření celých kusů masa, kde působí jako izolační vrstva.
  • Z nutričního hlediska je vepřová kůže bohatá na kolagen, což je bílkovina (protein) nezbytná pro zdraví kůže, vlasů a nehtů. Kůže bývá bohatá na tuk.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč