Recepty s lečem
Lečo je tradiční zeleninové jídlo, které má kořeny v maďarské kuchyni. Své místo si ovšem našlo i v dalších zemích. Jde o barevnou směs dušené zeleniny, která zahrnuje obvykle papriky, rajčata a cibuli. Přidat ale můžete i cuketu nebo lilek. Lečo lze konzumovat jako přílohu nebo jako hlavní jídlo s čerstvým chlebem či vařenými brambory. Často se do jídla přidává klobása nebo vajíčka.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-