
Za poslední rok se toho v Apetitu událo opravdu hodně. Poslali jsme do světa tři nové kuchařky, dvanáct čísel časopisu a jeden dětský speciál. Upekli jsme další husu, usmažili masopustní koblihy, ozdobili několik dortů, ulovili a na grilu upekli pár ryb a taky jsme oslavili krásné 20. narozeniny.
Právě při příležitosti našeho kulatého výročí jsme vydali historicky první Apetit s rozkládací obálkou, která odkryla sladký bar včetně překrásného narozeninového dortu s malinami a čokoládou. Tohle vydání bude jedno z památečních, které si schovám navždy.
Neuvěřitelné příběhy věrných čtenářů
Lidí, kteří si archivují Apetity od toho úplně prvního čísla, je velká řada. S některými z nich jsem si při přípravě narozeninového čísla psala, viděla jsem fotky s vyskládanými časopisy precizně rozdělenými podle ročníků a příběhy těchto neuvěřitelných sbírek mě dojaly a někdy i pobavily. To když mi manžel jedné z nejvěrnějších čtenářek na oko vytýkal, jestli si uvědomuji, jak těžká dokáže být dvacetiletá sbírka Apetitu, a že on to ví, protože ji párkrát stěhoval po domě… My si této přízně vážíme a děláme maximum, aby všechny tyto sbírky nadále těžkly, a naši čtenáři měli chuť si schovávat i všechna novější čísla.
Co vás čeká v roce 2025
A tak už teď přemýšlíme, čím vás potěšíme v příštím roce. Na přelomu zimy a jara vydáme novou kuchařku a věříme, že vás nadchne, protože z tématu jsme nadšeni všichni v redakci, jen vám tohle tajemství zatím neprozradíme. V průběhu roku pak budou následovat další dvě knihy. Můžete se opět těšit na dva Apetit pikniky – jeden v červnu v parku Grébovka, druhý v listopadu v Národním zemědělském muzeu, kde se všem moc líbilo. Samozřejmě nepřijdete o žádné číslo Apetitu ani speciál a protože se v poslední době maximálně snažíme vylepšit náš web a sociální sítě, sledujte nás a my vám budeme průběžně odhalovat, co se děje u nás v redakci, co pro vás aktuálně chystáme, co nového jsme ochutnali, jaké nové bistro, restauraci nebo cukrárnu jsme pro vás objevili a jakou novou surovinu vyzkoušeli.
Děkujeme za přízeň a přejeme vám zdraví a úspěchy při vaření a pečení v roce 2025.