> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší
< 60 min
4,6
Karbanátky
< 20 min
4,5
Pečený pstruh s bylinkami
< 20 min
3,7
Klasický steak ze svíčkové
< 75 min
4,7
Nejlepší kuřecí vývar
< 20 min
3,9
Skvělý steak
< 60 min
4,2
Pečený česnek
> 60 min
4,4
Vařené uzené koleno
< 10 min
4,9
Rajčatový salát s cibulí
< 45 min
4,2
Domácí paštika s bílým vínem a provensálským kořením
< 60 min
4,0
Kuře na citronu
< 90 min
4,7
Játrová omáčka
> 120 min
4,0
Pečené kuře s česnekem
< 10 min
4,6
Avokádový salát s cherry rajčaty
< 45 min
4,6
Opékaný filet z lososa
< 25 min
3,5
Daňčí steak v jalovci a bylinkách
< 45 min
4,4
Francouzské vepřové ragú
> 60 min
4,3
Jehněčí na tymiánu
> 60 min
4,6
Setonův hrnec aneb Kuře z jámy
< 60 min
4,0
Nepečené arašídové kuličky
< 30 min
4,3
Argentinský steak s omáčkou chimichurri
> 60 min
4,3
Vepřová žebírka glazovaná pivem
< 60 min
4,6
Kuřecí kapsa s kozím sýrem
< 50 min
4,1
Brazilské kokosové kuře
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý