< 45 min
4,5
Klasická česnečka
< 90 min
4,5
Kopřivová velikonoční nádivka
< 75 min
4,6
Hrachová polévka s opečenou slaninou a houstičkami
> 60 min
4,3
Hrstková polévka
< 60 min
4,6
Velikonoční nádivka s kopřivami (hlavička)
< 50 min
4,8
Hrachová kaše s opečenou cibulkou a klobáskou
< 60 min
4,1
Bramborák s cuketou a čerstvou majoránkou
> 60 min
4,1
Sekaná Franty Kšány
< 75 min
4,1
Bramborový ,quiche‘ se slaninou & majoránkou
> 120 min
4,3
Husí vývar s bylinkovým kapáním
< 90 min
4,4
Pečená kořenová zelenina
< 60 min
4,4
Polévka ze žlutého hrachu s mrkví
< 90 min
4,7
Kachna s červeným zelím
< 45 min
4,7
Fazolovo-čočková vyprošťovací polévka
< 45 min
3,8
Husí krev na cibulce
< 45 min
4,0
Kapustičková polévka
< 25 min
4,5
Krkovice podle Magdaleny Dobromily Rettigové
< 120 min
4,8
Hrachová polévka
< 75 min
4,2
Jitrnice pečené na česnekových bramborách
< 60 min
3,8
Houbový kuba
> 120 min
4,6
Kachna pečená s bylinkami a kmínem
> 60 min
4,7
Šoulet s hlívou
< 60 min
4,5
Prejt s lepenicí
> 120 min
4,4
Krůta s kořenovou zeleninou a majoránkou
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem