0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká kuchyně – omáčky a knedlíky

Česká kuchyně – omáčky a knedlíky

Svíčková s karlovarským, rajská s houskovým, křenová, koprovka... Bez omáček a knedlíků bychom se v české kuchyni rozhodně neobešli. Je v nich ukryto cosi příjemně uklidňujícího a nostalgického... Možná je to tím, že s nimi máme spojené krásné vzpomínky na dětství, které se nám vybaví hned, jakmile se domácností začne rozlévat jejich vůně. Proto jsme pro vás dali dohromady recepty, díky kterým je zvládnete uvařit tak svěle, že budou chutnat jako od maminky a babičky. A ano, přidáváme i segedín, který k nám sice připutoval z Uher, ale naštěstí už zůstal!

Rajská omáčka od Šroubka
Více než hodinu
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Snadné
Koprovka s pošírovaným vejcem
Do hodiny
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Velmi snadné
Křenová omáčka z Lokálu
Do 20 minut
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Velmi snadné
Houbová omáčka a bacán
Více než hodinu
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Snadné
Vaškův guláš z trouby
Více než hodinu
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Snadné
Kuře na paprice s noky
Více než hodinu
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Velmi snadné
Znojemská hovězí pečeně
Více než hodinu
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Snadné
Česneková omáčka
Více než hodinu
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Snadné
Segedínský guláš
Více než hodinu
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Snadné
Krupicové knedlíky
Do 30 minut
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Snadné
Chlupaté knedlíky
Do hodiny
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Snadné
Knedlíky z brambor a rohlíků
Do 20 minut
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Velmi snadné
Máslové knedlíky
Do hodiny
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Velmi snadné
Krupicové noky s tvarohem
Do hodiny
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 4
Velmi snadné

Obchod Apetit