0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Masopustní pečení aneb od pagáčů po koblihy

Masopustní pečení aneb od pagáčů po koblihy
ZDROJ: Apetit

Nejem masem živ je člověk. Během masopustu přijde k chuti i kousek pečiva. Ať už to budou vypečené rohlíčky nebo chleba, na který si namažeme škvarkovou pomazánku, nebo dozlatova vysmažené kobližky či křehké boží milosti, zalahodí našemu požitkářství, kterému se během únorového hodování nehodláme vůbec bránit.

Tradiční boží milosti
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Koblihy domácí
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Snadné
Nejlepší koblihy
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Pro zkušené
Masopustní koblihy
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Snadné
Šišky
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Snadné
Netradiční boží milosti
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Boží milosti
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Škvarkové bochánky
Do hodiny
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Škvarkové placky
Do 30 minut
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Škvarkoví šneci se zelím
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Křupavé rohlíky
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Snadné
Smažené uzle (kroucance)
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Snadné

Obchod Apetit