Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Neodolatelné bezmasé burgery

Zatímco masové burgery se na menu bister a restaurací objevují již radu let, bezmasých variant bylo ještě donedávna jen poskrovnu. Nyní ale zažívají obrovský boom!

Receptům na masové burgery jsme se podívali na zoubek včera. Dnes se vydáme opačným směrem a prozkoumáme burgery bez masa. 

Bezmasý burger se zdá trochu jako protimluv. Vždyť burger je bulka plněná masovou plackou! Ještě nedávno bychom vám asi dali za pravdu, ale současné trendy hovoří jasně. Bezmasý burger je tu a dobývá celý svět! A rozhodně to není záležitost pouze pro vegetariány a vegany. Dnes už víme, jak na to, aby si na burgeru bez masa pochutnali i zapřisáhlí milovníci masa. Klíčem k úspěchu je nesnažit se maso napodobit. Proč taky? Maso je maso, a luštěniny, ze kterých bývají bezmasé placky založeny, jsou zase luštěniny. Pohrajte si s jejich chutí, vyzdvihněte ji a vylaďte k dokonalosti tak, že si nikdo po kousku hovězího či vepřového pro jednou rozhodně stýskat nebude. Pokud budete podobné burgery zkoušet poprvé, výsledek vás pravděpodobně opravdu zaskočí. V dobrém! Odhoďte pochybnosti a dejte bezmasému burgeru šanci.

Jak na perfektní bulku na burger

Burger – letitá stálice rychlých občestvení a oblíbených bister, bulka či žemle plněná grilovanou plackou z mletého...

Domácí kečup, čatní nebo dipy! Skvělé omáčky, které podtrhnou vaše grilování

Pokrmy, které jsou provoněné ohněm, neodmyslitelně patří k létu. Využijte tedy posledních prázdninových dnů a připravte...

Hledáte inspiraci? Máme pro vás ty nejlepší recepty na burgery bez masa!

REKLAMA

Přidat komentář