Nová registrace Zapomenuté heslo

Slavnostní oběd na první jarní neděli

20. 3. 2019
Telecí hřebínek s bylinkovou krustou
Apetit

Příchod jara je jistě důvod k oslavě. Pokud máte v rodině někoho, kdo slaví na přelomu března a dubna narozeniny či svátek, můžete mu uspořádat skvostnou hostinu. A pokud žádného oslavence v okolí nemáte, pozvěte přátele a uspořádejte si oslavu jen tak. Z čisté radosti, že už je zima za námi a nadchází čas salátů a čerstvé zeleniny, období zmrzlin do kornoutu a posedávání na sluníčku na znovuotevřených zahrádkách restaurací, čas kvetoucích stromů, kolečkových bruslí a běhání v parku za míčem – zkrátka jaro!

Recepty

Sdílet kolekci receptů

Jaro Slavnostní menu Rodinný oběd

Podobné kolekce receptů

Související články

Vepřové ossobuco s pomerančovou gremolatou a mrkvovým pyré

Víkend s Apetitem: Zapomeňte na nudné obědy, takhle chutná skutečná neděle

Nedělní oběd je chvíle, kdy se zastaví čas a všichni se sejdou u stolu. Tentokrát jsme sestavili menu, které propojuje tradiční chutě s moderními prvky. Zapomeňte na obyčejné obědy a dopřejte si hostinu, která potěší všechny – malé i velké. Krémová polévka na zahřátí, šťavnaté maso s netradiční přílohou a sladká tečka, kterou si zamilují i ti, kteří si „dezert už fakt dát nechtějí“.