Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Třešně nasladko i naslano

Nejlíp sice chutnají ještě teplé od slunce, čerstvě utržené ze stromu, ale naše sladké i slané recepty vás přesvědčí, že se vyplatí přinést si domů třešní plný košík!

Třešně se musejí zpracovat snad ještě rychleji než jahody. Po utržení se začnou rychle kazit. Plody, které nesníte hned, zavařte jako kompot nebo z nich připravte džem. Na zimu můžete třešně také zamrazit. Budou se vám hodit do buchty nebo sladkého poháru. 

Třešně jsou ovoce pro zdraví. Obsahují všechny důležité živiny, nejvíce draslíku. Podporují vylučování toxických a odpadních látek. Mají močopudný a očistný účinek. Tak si jich dejte pořádnou hrst a pak se inspirujte následujícími recepty na třešně nasladko i naslano.

REKLAMA

Přidat komentář