
Svařák s jablkem a hruškou s rozinkami v rumu podle Ondry Slaniny
Pokud pozvete na večeři celou rodinu, můžete dospělé překvapit tímto lahodným hřejivým nápojem, s jehož přípravou vám pomůže mixér Tefal Ultrablend Cook. Dětem můžete připravit nealkoholickou verzi z hroznového džusu (rozinky můžete namočit do černého čaje)!
Ingredience
- 200 ml červeného vína
- 100 ml vody
- 1 hruška
- 1 jablko
- ½ lžičky mleté skořice
- 20 g vanilkového cukru
- 1 snítka máty
- ½ lžičky drceného badyánu
- 3 drcené hřebíčky
- 20 g rozinek
- 40 ml rumu
Příprava jídla
1 Hrušku a jablko vyjadřincujeme a vložíme do vysokorychlostního mixéru Tefal Ultrablend Cook. Přidáme koření, vanilkový cukr, zalijeme vodou a vínem, přidáme lístky máty a zapneme na program kompot (Compote). Do hotového svařáku přidáme namočené rozinky v rumu i s rumem.
TEFAL ULTRABLEND COOK Lahodné krémové polévky, smoothie, pyré, omáčky, kompoty, mandlové mléko, ledová tříšť nebo mléčné koktejly. S tímhle geniálním vysokorychlostním mixérem je příprava všech vyjmenovaných pokrmů hračka – stačí zvolit jeden z osmi předvolených automatických programů a počkat, než vás stroj zavolá ke stolu. TIP REDAKCE: Skvěle poslouží také všem maminkám k přípravě dětských přesnídávek!
Přidat komentář