Kukuřici nebo hrášek v plechovce od Bonduelle určitě znáte. Sterilované zeleniny a hotovek, které můžete jen otevřít a rovnou jíst, ale mají celou řadu. Vlastně několik řad. V létě na dovolenou na chatu, pod stan nebo na cesty se vám budou hodit!
Sterilovanou zeleninu a luštěniny vyrábí Bonduelle v několika produktových řadách, které jsou běžně k dostání.
- Konzervované výrobky s označením „Vapeur“ jsou produkty, které byly při procesu sterilizace blanšírované v páře namísto ve vodě. Díky blanšírování v páře nedochází ke ztrátám vitaminů rozpustných ve vodě a nutričně cenné látky jsou tak zachovány v té nejvyšší kvalitě.
- Další produktovou řadou konzervovaných produktů Bonduelle je řada Mini. Jde o dvojbalení zmenšených produktů vhodné například do salátů nebo na jednu porci. Kromě zeleniny a luštěnin tato řada nabízí i superpotraviny, jako třeba quinou.
- Další produktová řada s názvem Bon Menu je řada směsí zeleniny a luštěnin, které stačí v případě časové nouze jen ohřát a podávat s libovolnou přílohou. Bon Menu se ale dá využít i ke složitějším receptům od brunchů a anglické snídaně až po nachos na party.
Bonduelle plechovky i hotovky
Vedle sterilované zeleniny a luštěnin má Bonduelle v portfoliu i nejnovější řadu hotových jídel Good Lunch, která obsahují vyvážený poměr luštěnin, zeleniny a obilovin. Jde o plnohodnotné jídlo, které můžete ohřát nebo jíst studené.
- Good Lunch se hodí mít vždy po ruce, díky svému praktickému balení se skvěle hodí na cesty, do práce, ale třeba i do posilovny.
Aktuálně jsou na trhu čtyři různé druhy produktů Good Lunch – novinka Good Lunch s rýží, která doplnila oblíbené varianty se špaldou, s quinoou a s bulgurem.
- Bonduelle v tomto roce představí dvě novinky z řady Bon Menu, která nově nabídne i cizrnu a čočku. Obě novinky jsou inspirované světovými kuchyněmi a přinesou tak rozšíření této oblíbené produktové řady.
- Bonduelle má ve svém portfoliu i řadu mražené zeleniny, v níž najdeme produkty od jednodruhové zeleniny přes vícedruhové až po připravené polévkové směsi. Populární je i brokolicová a květáková rýže, kterou můžete doplnit či nahradit rýži klasickou a přidat tak ve svém jídelníčku na vláknině.
V první konzervě byl hrášek
Bonduelle je rodinná společnost, která pracuje již sedm generací v oblasti zemědělské produkce a dbá na šetrný přístup k půdě i svým pracovníkům. Inspiruje se v přístupu, který k přírodě měli už jejich předchůdci.
- Pěstuje zeleninu a luštěniny podle zásad ekologického zemědělství a dbá při tom na hodnoty, jako je ochrana životního prostředí, etika, zodpovědnost a kvalita života.
Společnost Bonduelle vznikla v roce 1853 ve Francii, když dva přátelé, Louis-Antoine Bonduelle a Louis Lesaffre-Roussel, spojili síly a založili palírnu na výrobu alkoholu z obilí a jalovce.
[[nid:39313]]
V roce 1862 si tito dva společníci ve francouzském městečku Renescure koupili farmu a pozemky, k palírně na výrobu alkoholu z obilí postavili stodolu pro dobytek a sladovnu. Právě zde v roce 1926 přestavují bratři Pierre a Benoît Bonduelle opuštěnou stodolu na výrobnu konzerv a vyrobí 90 tisíc konzerv hrášku!
- Bonduelle tedy v oblasti zemědělské produkce funguje již 170 let. Při celém výrobním procesu dbá na šetrný přístup k půdě i svým pracovníkům.