Časopis Apetit se připojí k velké nákupní akci Dny Marianne a přímo v Centru Černý Most v Praze v sobotu od 12 hodin uspořádá kuchařskou show. Vařit bude redakce Apetitu a také známí kuchaři Pavel Berky a Pavel Švestka.
Pokud zavítáte na kuchařskou show Apetitu, můžete se těšit na ochutnávky různých jídel. Začneme jablečnými knedlíčky z nové kuchařky Jablka a hrušky, které na místě přichystá autorka knihy, redaktorka Apetitu Katka Kočičková. Kuchařka vychází tento čtvrtek a během Dnů Marianne bude v prodeji s mimořádnou slevou 50 %.
„Když jsme přemýšleli, jaký recept vybrat pro sobotní kuchařskou show, rozhodli jsme se pro knedlíčky, protože jsou neobvyklé tím, že se jablka strouhají přímo do těsta. Připravíme je s tvarohem a různými doplňky,“ říká šéfredaktorka Apetitu Jana Kopecká. Nenechte si ujít ochutnávku a také možnost setkat se s celou redakcí Apetitu.
Na koho se ještě můžete těšit?
V průběhu odpoledne uvidíte další dva hosty. Vařit bude foodbloger a úspěšný účastník soutěže MasterChef Česko – kuchař Pavel Berky, který ukáže, jak připravit dokonale šťavnaté kuřecí prso. Dalším účinkujícím je šéfkuchař Pavel Švestka, člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR a účastník právě probíhající reality show Hell's Kitchen. Připraví smažené vejce v kataifi těstě s omáčkou z prosseca a podmáslí a k tomu bude podávat cuketovo-žampionové ragú.
Program kuchařské show Apetitu:
-
12.30–13.30 - kuchařská show redakce Apetitu + recept z nové knihy
-
14.00–15.00 - kuchařská show Pavla Berkyho + soutěž
-
15.30–16.30 - kuchařská show Pavla Švestky
Na místě se budou prodávat kuchařky od Apetitu, včetně avizované novinky Jablka a hrušky – se slevou 50 %, kterou můžete získat také na našem e-shopu.