Pozvali jsme čtenáře na společné vaření Apetitu a značky domácích spotřebičů Bosch a uvařili si tříchodové menu. Uvolněná atmosféra, skvělé jídlo a možnost naučit se něco nového – takový je workshop, na který se může přihlásit kdokoliv z našich čtenářů dvakrát do roka.
A jak se nám se spotřebiči Bosch vařilo? Začali jsme salátem panzanella s rajčaty, kde se upotřebí staré upečené pečivo. Díky technologii 4D horký vzduch se dá v troubě péct až na 4 úrovních najednou.
U domácích houstiček jsme v troubě ocenili program kynutí. Těsto s ním kyne rychleji než při pokojové teplotě a nevysušuje se. Výzvou byla vepřová panenka s liškovou fáší a celerovým pyré. Tady se osvědčila sonda PerfectRoast, jež neustále kontroluje vnitřní teplotu pokrmu.
Sladkou tečku zajistily dýňové koblížky s malinovým pyré. Že máte doma strach, že se koblížky v oleji buď spálí, nebo zůstanou nedopečené? Senzor PerfectFry neustále monitoruje teplotu oleje a automaticky upravuje výkon varné desky. Olej s ním navíc nepřepálíte, tak ho můžete využít opakovaně.
JAK WORKSHOP PROBÍHAL? PODÍVEJTE SE NA VIDEO.
Chcete se přihlásit na příští workshop? Sledujte náš web i tištěný časopis, kde vždy předem zveřejňujeme výzvu.