> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš
< 75 min
4,5
Tvarohové knedlíky s meruňkami
> 60 min
2,8
Francouzské brambory podle Pohlreicha
< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí
< 60 min
4,6
Tarte tatin - obrácený jablečný koláč
< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
> 120 min
4,6
Pomalu pečená kachna
> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami
< 30 min
4,5
Kulajda
< 30 min
4,2
Halušky s brynzou
> 120 min
4,3
Dušená roštěná
< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami
> 60 min
4,3
Vepřová plec na paprice
> 60 min
4,4
Zapečené smetanové brambory
> 60 min
4,5
Svíčková na smetaně
> 120 min
4,2
Křenová omáčka z Lokálu
> 60 min
4,2
Italské ossobuco - základní recept
> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek
< 90 min
4,2
Povidloň
> 60 min
4,4
Francouzská cibulačka
< 60 min
4,2
Tradiční italské lasagne s červeným vínem
> 60 min
4,1
Nejlepší vdolky
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
Související články
- Svatomartinská soutěž o předplatné a kuchařku: Podělte se o své martinské pečení a vaření
- Test_youtube_embed
- Proč dát sbohem teflonu: Jak vybrat zdravější pánev
- Vnitřní hodiny se zklidnily! Proč je normální cítit únavu: Vyměňte saláty za hřejivou polévku a naučte se poslouchat tělo
- Madrid: město, kde život chutná pomalu. Kam na drink v oblacích a kde ochutnáte vše na jednom místě?
- Objevte 5 nejunikátnějších evropských sýrů s příběhem! Máme na ně odvahu?