0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

3 + 1 kuchařka na léto

3 + 1 kuchařka na léto
sdílet:
Vybrali jsme pro vás knihy s recepty, u kterých se vám budou sbíhat sliny. Všechny koupíte v internetových knihkupectvích. Prolistujte si je ve stínu na zahradě a pak se rovnou pusťte do vaření. Prázdninové chutě jsou ty nejlepší!

Hana Michopulu: Recepty z farmářského trhu II. díl


Více než stovka receptů, které vás provedou slunečnou sezonou. Autorka vám ukáže, jak snadno a rychle vařit z jarních a letních plodů. Příště už nebudete váhat, co uvařit nebo upéct z méně známých druhů zeleniny, jako jsou lilek či rukola. Nechybějí ani lákavé recepty s tradičními letními plody. Kuchařka stojí 349 Kč.

 

Edice Apetit: Grilování


Dvanáctá kuchařka s ověřenými recepty z časopisu Apetit tentokrát nabízí ty nejlepší nápady na gril. Vaření pod širým nebem nás prostě baví a věříme, že si ho užijete i vy. Mezi více než stovkou receptů si vyberou začátečníci i zkušení kuchaři. Díky knize Grilování připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel – a to od předkrmu po sladkou tečku. Koupíte v Apetit Shopu za 279 Kč. Kuchařku, která byla stvořena pro letní sezonu, si můžete prolistovat tady.

 

 

Zdeněk Pohlreich: Vařte jako šéf


Chcete-li se skutečně naučit vařit, musíte umět něco víc než jen recepty. V nové knize Zdeňka Pohlreicha Vařte jako šéf! se seznámíte s technikami přípravy vývarů a omáček i jak správně pracovat s masem a vejci. Opět nechybí oblíbená kapitola o grilování, ve kterém je šéf opravdovým mistrem. Kuchařka stojí 390 Kč.

 

 

Tip šéfredaktorky Apetitonline.cz: Rosemary and Bitter Oranges: Growing up in a Tuscan Kitchen


K mým letním oblíbencům patří kniha , na kterou jsem narazila úplně náhodou v pouličním antikvariátu při své dovolené u moře. Není kuchařkou v pravém slova smyslu, ale neuplyne minuta, kdy byste při jejím čtení na vaření a jídlo nepomysleli. Autorka Patrizia Chen popisuje své dětství a dospívání v Toskánsku tak barvitě, že doslova cítíte všechny chutě a vůně a sháníte letenku, abyste se mohli do míst, o kterých mluví, hned podívat. V každé kapitole najdete několik rodinných receptů, které dokonale vystihují italskou kuchyni. Doporučuji koupit s sebou na dovolenou. Kde jinde najdete recept na dokonalé máminy gnocchi, rajčatovou omáčku rázné rodinné kuchařky Emilie nebo Patriziinu kávovou granitu? Knihu v původním anglickém vydání koupíte třeba na Amazonu.

 

 

 

Jana Kopřivová

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. ...
AD
Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů
  • Soutěže

Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů

Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč