0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 kuchařek pro první jarní dny

5 kuchařek pro první jarní dny
sdílet:
Co číst v těchto dnech? Představujeme vám knižní novinky do kuchyně, kterými rádi listujeme i večer přes usnutím.

Drůbež z Edice Apetit


Přehledně rozdělená kuchařka plná 110 úžasných receptů na drůbeží maso. Vyberou si všichni od milovníků klasiky po rozené experimentátory. Nezklame ty, kdo plánují oslavy plné velkých hostin, stejně jako unavené rodiče, kteří hledají inspiraci pro rychlou večeři. V poslední kapitole Servis najdete podrobný návod, jak správně drůbež porcovat či vykostit. K dostání je v Apetit Shopu, v knihkupectvích Kanzelsberger, v síti obchodů Datart a ve vybraných novinových stáncích za 299 Kč.

Poznáváme jarní houby od Michala Mikšíka


Na houbařskou sezonu nemusíte čekat až do léta. Přehledný obrázkový atlas vás nechá nahlédnout do tajemství českých lesů v období jara. Zjistíte, které druhy hub se dají nyní konzumovat a že své využití v kuchyni mají i některé zcela opomíjené. Skvělý tip na ozvláštnění houbových receptů, se kterými nemusíte čekat až do léta.

30 minut v kuchyni od Jamieho Olivera


Oblíbený britský kuchař sestavil rozmanitá menu a slibuje, že každé z nich uvaříte do půl hodiny. Kuchařku jsme vyzkoušeli, a přestože nemůžeme slíbit, že se opravdu vejdete do třicetiminutového časového rozpočtu, žádné menu vám o mnoho víc času nezabere. Recepty navíc fungují i samostatně, tak si můžete vybrat jen některé z nich. Hravé a zábavné jako všechna Jamieho jídla.

101 whisky od Iana Buxtona


S podtitulem Škola degustace pro každého uvádí autor čtenáře do světa opojné whisky, aby se v něm neztratili ani nováčci. Součástí výtisku jsou i tajné tipy autora a seznam těch nejlepších whisky na světě.

Vegetariánská kuchyně pro labužníky od Bettiny Matthaei


Nová kniha německé autorky je rozsáhlou publikací receptů pro vegetariány, kteří nechtějí své chuťové buňky omezovat jen několika nejznámějšími ingrediencemi, ale chtějí se pustit i za hranice běžných surovin.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit