0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Akademie pro zmrzlináře

Akademie pro zmrzlináře
sdílet:
Milujete zmrzlinu? Pokud ano, nejspíš jí neodoláte, ani když venku mrzne a fouká studený vítr. Naučte se ji připravovat. Možná vás nadchne natolik, že si otevřete vlastní zmrzlinový krámek.

Jak na zmrzlinu, to se dozvíte v Akademii pro zmrzlináře. Na jednodenním semináři získáte všechny informace potřebné k tomu, abyste mohli začít podnikat v oblasti výroby a prodeje zmrzliny. Akademie je bezplatná a je určena všem zájemcům z řad gastronomických profesionálů i laiků. Absolvováním akademie získáte znalosti, které vám umožní otevřít si vlastní zmrzlinárnu. „Věříme, že absolvování akademie je předpokladem podnikatelského úspěchu nejen pro stávající, ale i pro nové výrobce a prodejce zmrzliny. Jeho účastníkům vštěpujeme i důležitost kvality vyráběné zmrzliny, což finálně jistě ocení i spotřebitelé,“ uvedl Pavel Maláč, jednatel společnosti MALÁČ, s. r. o., která projekt iniciovala. 

Co: Akademie pro zmrzlináře
Kdy: 7. 12. a 8. 12. 2010
Kde: Česká zemědělská univerzita, Praha, Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, Brno
Info: www.malac.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč