Akademie pro zmrzlináře

sdílet:
Milujete zmrzlinu? Pokud ano, nejspíš jí neodoláte, ani když venku mrzne a fouká studený vítr. Naučte se ji připravovat. Možná vás nadchne natolik, že si otevřete vlastní zmrzlinový krámek.

Jak na zmrzlinu, to se dozvíte v Akademii pro zmrzlináře. Na jednodenním semináři získáte všechny informace potřebné k tomu, abyste mohli začít podnikat v oblasti výroby a prodeje zmrzliny. Akademie je bezplatná a je určena všem zájemcům z řad gastronomických profesionálů i laiků. Absolvováním akademie získáte znalosti, které vám umožní otevřít si vlastní zmrzlinárnu. „Věříme, že absolvování akademie je předpokladem podnikatelského úspěchu nejen pro stávající, ale i pro nové výrobce a prodejce zmrzliny. Jeho účastníkům vštěpujeme i důležitost kvality vyráběné zmrzliny, což finálně jistě ocení i spotřebitelé,“ uvedl Pavel Maláč, jednatel společnosti MALÁČ, s. r. o., která projekt iniciovala. 

Co: Akademie pro zmrzlináře
Kdy: 7. 12. a 8. 12. 2010
Kde: Česká zemědělská univerzita, Praha, Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, Brno
Info: www.malac.cz

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit