0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Akademie pro zmrzlináře

Akademie pro zmrzlináře
sdílet:
Milujete zmrzlinu? Pokud ano, nejspíš jí neodoláte, ani když venku mrzne a fouká studený vítr. Naučte se ji připravovat. Možná vás nadchne natolik, že si otevřete vlastní zmrzlinový krámek.

Jak na zmrzlinu, to se dozvíte v Akademii pro zmrzlináře. Na jednodenním semináři získáte všechny informace potřebné k tomu, abyste mohli začít podnikat v oblasti výroby a prodeje zmrzliny. Akademie je bezplatná a je určena všem zájemcům z řad gastronomických profesionálů i laiků. Absolvováním akademie získáte znalosti, které vám umožní otevřít si vlastní zmrzlinárnu. „Věříme, že absolvování akademie je předpokladem podnikatelského úspěchu nejen pro stávající, ale i pro nové výrobce a prodejce zmrzliny. Jeho účastníkům vštěpujeme i důležitost kvality vyráběné zmrzliny, což finálně jistě ocení i spotřebitelé,“ uvedl Pavel Maláč, jednatel společnosti MALÁČ, s. r. o., která projekt iniciovala. 

Co: Akademie pro zmrzlináře
Kdy: 7. 12. a 8. 12. 2010
Kde: Česká zemědělská univerzita, Praha, Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, Brno
Info: www.malac.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit