Apetit Cena čtenářů 2010: Jak se testovala zmrzlina
sdílet:
Kdo by ji nechtěl testovat? Ale hned 25 druhů? Jen si představte, jak velký musíte mít mrazák, abyste tam oněch 25 rodinných balení nacpali. Tímto děkujeme všem přilehlým redakcím, které nám zcela zištně zapůjčily své mrazáky.
Jidášovo ucho, houba s výrazným vzhledem, typickou texturou a jemnou chutí, je oblíbenou surovinou především v asijské kuchyni. Zjistěte, jak ji správně připravit, kombinovat a servírovat, aby vynikla v každém pokrmu.
...
Od honosných a okouzlujících svateb až po exotické vánoční oslavy – slavné osobnosti umí oslnit a okouzlit a jejich hostiny se často stávají nezapomenutelnými. Pojďte se podívat na 3 zajímavé hostiny, které se staly legendárními.
...
Dříve je pěstovali staří samurajové, dnes je ryze přírodní metodou pěstují manželé Sýkorovští na své farmě v Káraném u Prahy. Jejich houby shiitake neboli houževnatec jedlý mají plnou chuť umami i blahodárné zdravotní účinky.
...
Hrušková pracharanda patří mezi zapomenuté klenoty české kuchyně, který si zaslouží návrat do našich domovů. S její jemnou, sladkou chutí a lehce karamelovou vůní je ideální k posypání ovocných koláčů, ovesné kaše nebo jogurtu. A protože...
Milujete českou kuchyni a rádi experimentujete s tradičními chutěmi? Tvarůžkový tatarák je dokonalou volbou pro všechny milovníky výrazných sýrů a netradičních pokrmů. Naučte se, jak připravit tento zajímavý předkrm snadno a rychle.
...
Bobkový list, známý také jako vavřín ušlechtilý, je nezbytnou součástí mnoha pokrmů a má široké využití v kuchyni – od vývarů po omáčky, masa až do nakládané zeleniny. Objevte jeho tajemství a naučte se, jak ho správně uchovávat a...