0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Apetit klub zve na velikonoční pečení

Apetit klub zve na velikonoční pečení
sdílet:
Ještě nikdy jste nepekli beránka a místo mazance taháte každý rok z trouby obrovský balvan? Nevadí! Letos vás naučíme všechny triky, doma tak rázem budete za mistra pekaře. Společně s novým margarínem Senna Delikatess zveme všechny členy Apetit klubu na kurz velikonočního pečení.

Na kurzu si pod odborným dohledem profesionálního pekaře a cukrářky vyzkoušíte přípravu a pečení mazance i beránka, smažení jidášů (sladkých i slaných), upletete si velikonoční briošky, velikonoční věnce a jiné zábavné pletánky, které by na velikonočním stole neměly chybět.

Kromě samotného pečení objevíte i různé způsoby polévaní a zdobení perníčků a ozdobíte si perníkové vajíčko. V neposlední řadě si vyzkoušíte, jak se dělá vizovické velikonoční dekorační pečivo a ‚madeirové‘ kraslice.

Kurz se koná v sobotu 4.  dubna 2009 od 9.00 v prostorách firmy Omega CZ, maximální počet účastníků kurzu je 12 – k dispozici budou tři instruktoři, profesionální pekaři a cukrářka. Předpokládaná délka kurzu je 5–6 hodin. V případě velkého zájmu bude otevřen i nedělní (5. 4. 2009) kurz.

Cena kurzu je 2200 Kč vč. DPH. V ceně jsou zahrnuté suroviny, občerstvení v průběhu kurzu (nealko nápoje, pizza, slané záviny), odborný výklad a kuchařská zástěra. Z kurzu si domů odnesete vámi upečený mazanec, nazdobenou perníkovou kraslici a vše, co se vám povede. Dostanete balení margarinu Senna Delikatess na pečení doma a pekařskou zástěru nebo kartu.

Členové Apetit klubu mají slevu 15% z ceny kurzovného, lekce velikonočního pečení je tedy vyjde na pouhých 1870 Kč! Stačí v přihlášce na www.vitalco.cz zaškrtnout, že jste členy Apetit klubu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč