0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Apetit klub zve na velikonoční pečení

Apetit klub zve na velikonoční pečení
sdílet:
Ještě nikdy jste nepekli beránka a místo mazance taháte každý rok z trouby obrovský balvan? Nevadí! Letos vás naučíme všechny triky, doma tak rázem budete za mistra pekaře. Společně s novým margarínem Senna Delikatess zveme všechny členy Apetit klubu na kurz velikonočního pečení.

Na kurzu si pod odborným dohledem profesionálního pekaře a cukrářky vyzkoušíte přípravu a pečení mazance i beránka, smažení jidášů (sladkých i slaných), upletete si velikonoční briošky, velikonoční věnce a jiné zábavné pletánky, které by na velikonočním stole neměly chybět.

Kromě samotného pečení objevíte i různé způsoby polévaní a zdobení perníčků a ozdobíte si perníkové vajíčko. V neposlední řadě si vyzkoušíte, jak se dělá vizovické velikonoční dekorační pečivo a ‚madeirové‘ kraslice.

Kurz se koná v sobotu 4.  dubna 2009 od 9.00 v prostorách firmy Omega CZ, maximální počet účastníků kurzu je 12 – k dispozici budou tři instruktoři, profesionální pekaři a cukrářka. Předpokládaná délka kurzu je 5–6 hodin. V případě velkého zájmu bude otevřen i nedělní (5. 4. 2009) kurz.

Cena kurzu je 2200 Kč vč. DPH. V ceně jsou zahrnuté suroviny, občerstvení v průběhu kurzu (nealko nápoje, pizza, slané záviny), odborný výklad a kuchařská zástěra. Z kurzu si domů odnesete vámi upečený mazanec, nazdobenou perníkovou kraslici a vše, co se vám povede. Dostanete balení margarinu Senna Delikatess na pečení doma a pekařskou zástěru nebo kartu.

Členové Apetit klubu mají slevu 15% z ceny kurzovného, lekce velikonočního pečení je tedy vyjde na pouhých 1870 Kč! Stačí v přihlášce na www.vitalco.cz zaškrtnout, že jste členy Apetit klubu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit