0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Apetit na PFF: zdobení cake pops, škola suši i fotky k nakousnutí

dezert
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Časopis Apetit nebude chybět ani na letošním Prague Food Festivalu. Redakce pro vás připraví spoustu skvělých dobrot a zábavy. Bude vám chutnat!

Prague Food Festival se stejně jako loni koná v Královské zahradě Pražského hradu od 24. do 26. května. Udělejte si ze stánku časopisu Apetit svoji základnu, ze které můžete vyrážet za gurmánským dobrodružstvím. Najdete nás na Piknikové louce a jako vždy nás uslyšíte už zdálky. Každý festivalový den se můžete osobně seznámit s naší redakcí a osvěžit se geniální domácí citronádou. Chystáme pro vás soutěže o ceny a k prohlédnutí budou také kuchařky Edice Apetit, které na akci koupíte za zvýhodněnou cenu. A k tomu všemu pro vás máme každý festivalový den připraveny cooking show, které moderuje redaktorka Darinka Sieglová.

  • pátek 24. května od 14 a 16 hodin

Minikurz focení jídla s Lukášem Koňaříkem
Naučte se fotit jídlo na svůj chytrý telefon nebo foťák a pak se se svými fotkami pochlubte přátelům na webu či Facebooku. Budou k nakousnutí!

  • sobota 25. května od 14 a 16 hodin

Učíme se od mistra: suši
Přijďte si do stánku Apetitu vyzkoušet přípravu suši, abyste ho příště zvládli sami doma. Suši mistr Marek Hora vám poradí s nákupem surovin, naučí vás připravit správně rýži, suši zarolovat a taky ho podávat.

  • neděle 26. května od 13 a 15 hodin

Zdobení cake pops s Hankou Rawlings
Představíme vám jednoduché techniky ‚sladkých dobrot na špejli‘. Vaše děti z nich budou nadšené!

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit