0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Apetit veggie! 1/2017

Apetit Veggie 1/2017
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:

Nové číslo časopisu Apetit veggie! vychází už 23. února.

Nové číslo speciálu Apetit veggie! je celé věnováno superpotravinám. V receptech, které jsme pro vás tentokrát připravili, najdete snadno dostupné suroviny, jako je červená řepa, kapusta, kysané zelí, ovesné vločky nebo jablka, ale také trendy potraviny, jako jsou chia semínka, avokádo, quinoa či batáty. Všechny mají jedno společné – jsou přímo nabité vitaminy a látkami, které prospívají našemu tělu a zdraví.

Vegetariánské snídaně. Začněte den sklenicí blahodárného smoothie!

Vegetariánské a veganské recepty. Superzdravé saláty, rychlé večeře z trouby, slané koláče…

Lidé. V novém čísle najdete ochutnávku z kuchařky RAW pro zdraví a krásu, rozhovor s blogerkou Evou Francovou (autorkou knih Kuchařka ze Svatojánu) a ukázku z kuchařky Jamieho Olivera Superfood hravě a zdravě.

Dezerty. Mlsejte zdravě aneb sladkosti bez lepku, laktózy a téměř bez kalorií!

V Apetit veggie najdete jak inspiraci pro zdravější vaření, tak i praktické rady do kuchyně a tipy na nákupy, informace o nových bistrech, knihách či blozích, ale především gejzír nevšedních chutí.

Apetit veggie! - návod na báječné jídlo a spokojený život.

tlačítko předplatné digi tlačítko předplatné

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit