0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Autogramiáda nové kuchařky Zdeňka Pohlreicha

Autogramiáda nové kuchařky Zdeňka Pohlreicha
sdílet:
V úterý 21. září bude v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v Praze v 16 hodin zahájena autogramiáda nové knihy Zdeňka Pohlreicha Prostřeno bez servítků. Poznejte osobně svérázného šéfkuchaře, jehož břitký humor není třeba dlouze představovat.

Česká kuchyně bez servítků



Kuchařská kniha obsahuje téměř sto pokrmů, které mají svůj základ v klasické české kuchyni. Recepty obohacují postřehy z šéfkuchařova profesního života. Dozvíte se tak o Pohlreichových kuchařských začátcích a také vás seznámí se svými názory na současnou českou gastronomii. Společně s ním můžete hledat odpověď na otázku: „Co to vlastně česká kuchyně je?“ Vše doplňují celostránkové fotografie pokrmů.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit