Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Biohovězí slaví návrat

hovězí steak s omáčkou a rozmarínem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

V restauracích pražského hotelu Hilton aktualizují dvakrát do roka menu obou restaurací – CzecHouse Grill & Rotisserie a Café Bistro. „Při sestavování nového menu se snažím s týmem kuchařů zaměřit vždy na čerstvé suroviny, ze kterých chceme vytěžit to nejlepší s ohledem na dané roční období. Osmdesát procent surovin, které používáme, je sezonních,“ vysvětluje šéfkuchař Leon Malík. „Podzimní menu bude proto obohaceno o čerstvé houby, špenát, červenou řepu, růžičkovou kapustu, brokolici, cukety, pastinák, dýně, fíky, granátová jablka, hrušky, jablka a další sezonní ovoce a zeleninu.“

Do menu restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie bylo mimo jiné pro velký úspěch opět zahrnuto tradiční severoamerické biohovězí plemene black angus. „Toto nejlepší hovězí maso je typické pro svou jemnost, křehkost a chuť. Budeme nabízet pět různých částí masa upravovaných na grilu: svíčkovou, vysoký a nízký roštěnec, T-bone steak a hovězí žebro,“ komentuje nabídku Miroslav Hanzal, šéfkuchař restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie. Kromě těchto druhů v novém menu restaurace nebude chybět irské jehněčí maso, telecí maso a samozřejmě čerstvé ryby a mořské plody. Restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie totiž pořádá každý pátek Rybí trh se širokou nabídkou ryb a mořských plodů, jako jsou mořský jazyk, mořský ďas, kambala, ústřice, garnáty, krevety či mušle, které na přání hosta připraví šéfkuchař na grilu, na tálu nebo jen pošírované.

Celé menu restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie je ke stažení zde a menu Café Bistro šéfkuchaře Valeria Bussandriho najdete zde.

Skryt pre seznam

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín