Nová registrace Zapomenuté heslo
18. 7. 2014
Vaječná omeleta od šéfkuchaře
Daniel Hooper, Unsplash

Dvacet kuchařů poměří své síly a především um v kulinářské soutěži s názvem Moravský kuchař.

O titul se letos v seniorské a juniorské kategorii utkají soutěžící nejenom z Česka, ale i z několika evropských zemí. Junioři, tedy kuchaři do 21 let, musejí připravit za 45 minut čtyři porce.  Senioři za stejný čas musejí uvařit porcí pět.

O titul Moravský kuchař se letos bojuje poosmé

Soutěž začíná v sobotu 15. května v 7.30 v přerovském Gastrocentru Moravia. Návštěvníci nepřijdou zkrátka – mohou ochutnat guláše, míchané nápoje a další kulinářské speciality.


Akce se koná podle mezinárodních pravidel a pod odborným dohledem Asociace kuchařů a cukrářů.

Související články