0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bonbonky

Bonbonky
sdílet:
Nestihli jste napéct cukroví? Nebo už máte napečeno, ale svrbí vás prsty z nicnedělání? Dejte se do bonbonů!
Kokosové lanýže vás přenesou rovnou do slunečného Karibiku. Mátové hrášky se zdobením na povrchu krásně křupou v puse. Opravdu hříšně chutnají pomerančové karamelky s tmavou čokoládou. Luxusní turecký med s rudými třešněmi a máslově heboučký karamel s mandlemi vám připomenou, co jste mlsali jako děti. K nostalgickému vzpomínání popíjejte horký drink připravený z koulí do koupele. Že to zní bláznivě?

Přečtěte si recepty v lednovém vydání časopisu Apetit. Nadchnou vás.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit