Právě vyšel březnový Apetit. Zahřeje vás polévkami z celého světa, naučí vás připravit vepřová játra a představí vám také sladké rychlovky jen z pěti surovin.
Sedmero polévek
Přidejte do svého polévkového repertoáru pár novinek. Naše recepty ze všech koutů světa jsou neohranou klasikou, kterou stojí za to umět.
Seriál o mase: Vepřová játra
Chtěli byste najít cestu k opomíjeným vnitřnostem? Pro gurmány začátečníky jsou játra tou nejlepší variantou!
Salátové listování
Dodejte obyčejnému listovému salátu grácii a šmrnc a podávejte ho tak, že na něj všichni dostanou okamžitě chuť! Představíme vám naše čtyři favority.
Báječný sýr
V březnu se může přihnat jaro se vším všudy, stejně jako pořádná chumelenice. Recepty se sýrem jsou proto ideální volbou – s vhodným doprovodem umějí zahřát i jarně osvěžit.
Dále v čísle
Zadáno pro singles, jak vyrobit karamel, vietnamská polévka pho, jídla z ryb z mrazáku, test mraženého hrášku, sladké rychlovky a další.