Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Březnový Apetit přináší první jarní recepty

Březnový Apetit přináší první jarní recepty
sdílet:
Právě vyšel březnový Apetit. Zahřeje vás polévkami z celého světa, naučí vás připravit vepřová játra a představí vám také sladké rychlovky jen z pěti surovin.

Sedmero polévek


Přidejte do svého polévkového repertoáru pár novinek. Naše recepty ze všech koutů světa jsou neohranou klasikou, kterou stojí za to umět.

 

Seriál o mase: Vepřová játra


Chtěli byste najít cestu k opomíjeným vnitřnostem? Pro gurmány začátečníky jsou játra tou nejlepší variantou!

 

Salátové listování


Dodejte obyčejnému listovému salátu grácii a šmrnc a podávejte ho tak, že na něj všichni dostanou okamžitě chuť! Představíme vám naše čtyři favority.

 

Báječný sýr


V březnu se může přihnat jaro se vším všudy, stejně jako pořádná chumelenice. Recepty se sýrem jsou proto ideální volbou – s vhodným doprovodem umějí zahřát i jarně osvěžit.

 

 

Dále v čísle


Zadáno pro singles, jak vyrobit karamel, vietnamská polévka pho, jídla z ryb z mrazáku, test mraženého hrášku, sladké rychlovky a další.

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín