Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Burgundská večeře

Burgundská večeře
sdílet:
4.3.| Vydejte se na burgundské delikatesy. Šéfkuchař restaurace Grand restaurant el Cid připravil toto menu po návratu ze stáže v restauraci Le Gourmandin v Beaune. Tam se pod dohledem michelinského kuchaře učil připravovat místní speciality.

Co: burgundská večeře
Kdy: 4. března 2010 od 19.00 hodin
Kde: Grand Restaurant el Cid, Kopeckého sady 12, Plzeň
Za kolik: 990 Kč
Info: www.elcid.cz

Degustační menu:

- koláč se šunkou a cibulkou, podávaný s malým salátem nebo
- králičí terina se švestkami a salátem s olejem z vlašských ořechů nebo
- 6 burgundských šneků v bylinkovém másle
 
- hovězí na burgundský způsob podávaný s česnekovou bagetou nebo
- kachní prso s omáčkou créme de cassis se zeleninou nebo
- burgundský kohout na červeném víně s tagliatelle nebo

- vanilkový krém zapečený třtinovým cukrem nebo
- jemný bílý krémový sýr nebo
- sorbet z černého rybízu

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...