4.3.| Vydejte se na burgundské delikatesy. Šéfkuchař restaurace Grand
restaurant el Cid připravil toto menu po návratu ze stáže v restauraci
Le Gourmandin v Beaune. Tam se pod dohledem michelinského kuchaře učil
připravovat místní speciality.
Co: burgundská večeře
Kdy: 4. března 2010 od 19.00 hodin
Kde: Grand Restaurant el Cid, Kopeckého sady 12, Plzeň
Za kolik: 990 Kč
Info: www.elcid.cz
Degustační menu:
- koláč se šunkou a cibulkou, podávaný s malým salátem nebo
- králičí terina se švestkami a salátem s olejem z vlašských ořechů nebo
- 6 burgundských šneků v bylinkovém másle
- hovězí na burgundský způsob podávaný s česnekovou bagetou nebo
- kachní prso s omáčkou créme de cassis se zeleninou nebo
- burgundský kohout na červeném víně s tagliatelle nebo
- vanilkový krém zapečený třtinovým cukrem nebo
- jemný bílý krémový sýr nebo
- sorbet z černého rybízu