0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bylinková slavnost na Jiřáku

Bylinková slavnost na Jiřáku
sdílet:
Farmářské tržiště se v pátek zazelená hrnkovými a řezanými bylinami i květinami.

Tradiční sortiment tržiště na náměstí Jiřího z Poděbrad na pražských Vinohradech v pátek 10. května obohatí zelené bylinky. K jídlu i pěstování zakoupíte pažitku, petržel kudrnku, libeček, majoránku, koriandr, několik druhů máty, meduňku, šalvěj, ale i kopřivy, šťovík, stévii, citronovou trávu a další byliny ze skleníků a polí několika prověřených českých pěstitelů a sedláků, kteří návštěvníkům poradí i s jejich pěstováním.

V sortimentu farmářského tržiště na Jiřáku najdete také vše, co pro pěstování bylinek potřebujete: květináče z proutí, keramiky i porcelánu a samozavlažovací nádoby. A k tomu navíc bylinková kosmetika, bylinné sirupy, vázy na květiny, a dokonce šperky s motivy květin. Občerstvení se také ponese v bylinkovém duchu: v nabídce bude vietnamská polévka pho s českým koriandrem (recept), koktejly s bylinkami, pampeliškový sirup, mátový cheesecake, čokoláda a pralinky s bylinkami nebo zelený nápoj z mladého ječmene.

Více na www.farmarsketrziste.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit