Jak vypadá moderní česká kuchyně pod taktovkou šéfkuchaře Vladimíra
Nádherného, můžete ochutnat v nové restauraci Benada. Ta zajišťuje
gastronomické zázemí nejen pro hosty nového čtyřhvězdičkového hotelu
Clarion na Tylově náměstí v Praze.
Restaurace sází na českou kuchyni, ovšem v moderní odlehčené formě. Otevřena je od 6.30 a nabízí snídaně i pro ty, kdo nejsou v hotelu ubytováni.
Polední menu se podává od 12 do 15 hodin a cena oběda začíná na 100 korunách. Zejména k večeřím můžete vybírat především z moravských a českých vín, ale v nabídce jsou i vína zahraniční. V letním období je možné využít i restaurační zahrádky.
Výběr z menu:
Salát z hlávkového zelí s růžovým chilli olejem, s grilovanou vepřovou panenkou a černými houbami, 130 Kč
Grilovaný filet ze sivena s čočkou beluga a karamelovými cherry rajčaty, 280 Kč
Pečená kachna s červeným a bílým zelím a variací domácích knedlíků, 170 Kč
Grilovaná vepřová panenka na perkeltu z hlívy ústřičné s bramborovými noky, 210 Kč