0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Centrum Prahy hlásí novou restauraci

Centrum Prahy hlásí novou restauraci
sdílet:
Jak vypadá moderní česká kuchyně pod taktovkou šéfkuchaře Vladimíra Nádherného, můžete ochutnat v nové restauraci Benada. Ta zajišťuje gastronomické zázemí nejen pro hosty nového čtyřhvězdičkového hotelu Clarion na Tylově náměstí v Praze.

Restaurace sází na českou kuchyni, ovšem v moderní odlehčené formě. Otevřena je od 6.30 a nabízí snídaně i pro ty, kdo nejsou v hotelu ubytováni.

Polední menu se podává od 12 do 15 hodin a cena oběda začíná na 100 korunách. Zejména k večeřím můžete vybírat především z moravských a českých vín, ale v nabídce jsou i vína zahraniční. V letním období je možné využít i restaurační zahrádky.


Výběr z menu:

Salát z hlávkového zelí s růžovým chilli olejem, s grilovanou vepřovou panenkou a černými houbami, 130 Kč

Grilovaný filet ze sivena s čočkou beluga a karamelovými cherry rajčaty, 280 Kč

Pečená kachna s červeným a bílým zelím a variací domácích knedlíků, 170 Kč

Grilovaná vepřová panenka na perkeltu z hlívy ústřičné s bramborovými noky, 210 Kč



Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit