Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká drůbež a vína autentistů v restauraci Fluidum

Česká drůbež a vína autentistů v restauraci Fluidum
sdílet:
Ochutnejte českou drůbež v zajímavých úpravách v kombinaci s víny autentistů.

Na závěr prázdnin nabídne vinohradská restaurace Fluidum Večer české drůbeže. Akce se koná 30. srpna od 19 hodin. Ochutnáte českou drůbež v neobvyklých úpravách – například galantýnku z křepelky, domácí těstoviny s fáší z kuřecích jatýrek nebo holuba pečeného na tymiánu s bramborovo-lanýžovým pyré. Sedmichodové menu stojí 750 Kč na osobu. Doplní ho nová vína sdružení Autentisté. Tito vinaři z hanáckého Slovácka se zaměřují na produkci vín, která vznikají postupy tradičního vinohradnictví. Svá vína nijak nevylepšují, jejich chuť je proto méně uhlazená než u konvenčních vín, avšak velmi osobitá.

Info: www.fluidumrestaurant.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...