0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká klasická kuchyně

Česká klasická kuchyně
sdílet:
Naučte se připravovat tradiční české pokrmy krok za krokem. Šéfkuchař a odborník na českou kuchyni Václav Frič vás naučí všechny správné kuchařské techniky, které potřebujete znát k přípravě klasických českých jídel, jako jsou pečená kachna s červeným zelím nebo rumem vonící tvarohové buchty.

Menu kurzu:



  • Bažantí prsíčko s malinovou omáčkou
  • Kulajda se zastřeným vejcem
  • Správně pečená kachna, červené staročeské zelí a domácí bramborový knedlík
  • Staročeské buchty s tvarohem a povidly maštěné máslem s rumem

Co: Kurz vaření   
Kdy: 30. září 2010 od 16.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit