Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká klasická kuchyně

Česká klasická kuchyně
sdílet:
Naučte se připravovat tradiční české pokrmy krok za krokem. Šéfkuchař a odborník na českou kuchyni Václav Frič vás naučí všechny správné kuchařské techniky, které potřebujete znát k přípravě klasických českých jídel, jako jsou pečená kachna s červeným zelím nebo rumem vonící tvarohové buchty.

Menu kurzu:

 

 

  • Bažantí prsíčko s malinovou omáčkou
  • Kulajda se zastřeným vejcem
  • Správně pečená kachna, červené staročeské zelí a domácí bramborový knedlík
  • Staročeské buchty s tvarohem a povidly maštěné máslem s rumem


Co: Kurz vaření   
Kdy: 30. září 2010 od 16.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč