Česká klasická kuchyně

sdílet:
Naučte se připravovat tradiční české pokrmy krok za krokem. Šéfkuchař a odborník na českou kuchyni Václav Frič vás naučí všechny správné kuchařské techniky, které potřebujete znát k přípravě klasických českých jídel, jako jsou pečená kachna s červeným zelím nebo rumem vonící tvarohové buchty.

Menu kurzu:



  • Bažantí prsíčko s malinovou omáčkou
  • Kulajda se zastřeným vejcem
  • Správně pečená kachna, červené staročeské zelí a domácí bramborový knedlík
  • Staročeské buchty s tvarohem a povidly maštěné máslem s rumem

Co: Kurz vaření   
Kdy: 30. září 2010 od 16.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit